Informatie bezoekers

Beste bezoeker van ’53,

 

Binnenkort bezoekt u onze voorstelling ’53 op De Waterschans. Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen maken we u graag attent op een aantal praktische zaken.

Diner

Heeft u een dinerarrangement gereserveerd, dan geldt voor u deze aanvullende informatie:

De ontvangst voor het diner is vanaf 17.30 uur op De Waterschans. De aanvang van het diner is 18.00 uur. Zorg dat u op tijd aanwezig bent. Komt u met de auto dan dient u eveneens op de aangewezen parkeerplaats te parkeren (zie verder op in deze informatie).

Om u ongestoord van uw diner te laten genieten reserveren wij plaatsen voor u op onze tribune. Om dit goed te laten verlopen bent u herkenbaar aan een speciaal polsbandje.

Aanvangstijdstip

Als eerste verzoeken wij u om op tijd aanwezig te zijn. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Na aanvang van de voorstelling kunt u niet meer tot de tribunes worden toegelaten. U kunt dan pas na de pauze aansluiten bij de voorstelling. De voorstelling begint om 20.30 uur.

Komt u op de fiets

Als u op de fiets komt, dan kunt u uw fiets stallen aan de Havendijk (ter hoogte van Bruijs Jachtbouw). Nadat u uw fiets heeft gestald, kunt u naar de achterkant van De Waterschans wandelen. Hier bevindt zich de kaartcontrole en is eveneens de ingang van de voorstelling. Houd uw kaarten alstublieft gereed,

Parkeren van uw auto

Bent u met de auto dan dient u te parkeren bij Ricoh (Blankenweg 24). U heeft hiervoor een apart parkeerticket nodig. Heeft u dat nog niet, dan kunt u deze bestellen via www.vierschaar.nl/tickets. Wij verzoeken u dat zo snel mogelijk te doen, omdat dit de doorstroom bevordert en zo kunnen we een plaats voor u reserveren. Let op dat u de juiste dag selecteert. We kunnen niet garanderen dat er bij aankomst, (zonder parkeerticket) nog plaats is.

Heeft u uw auto geparkeerd. Dan is het zo’n 5-10 minuten lopen naar de ingang van De Waterschans. De kaartcontrole vindt plaats aan de kant van de Binnenschelde. Na de kaartcontrole vragen wij u om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Zij dragen zorg voor de veiligheid op de tribunes.

De Waterschans een unieke locatie

’53 speelt zicht af op De Waterschans, deze locatie is een geregistreerd rijksmonument. We zijn hier met z’n allen te gast. Behandel de locatie met het respect dat monumenten verdienen. Rondom het hele terrein zijn er kadewallen en wateren. Wees hierop bedacht. Blijf dus op de paden

Gebruik van telefoons en het maken van foto’s en video’s

Tijdens de voorstelling is het NIET toegestaan om foto- en/of video-opnames te maken. U dient dan ook uw telefoon UIT te schakelen. Wij maken gebruik van geavanceerde techniek. Uw telefoon kan niet alleen storingen veroorzaken, maar kan ook beschadigd raken als u deze niet uitschakelt. Tijdens het slotapplaus kunt u weer veilig uw telefoon gebruiken. Pas dan is het maken van foto’s weer toegestaan.

Algemene veiligheidsmaatregelen

Vanwege veiligheidsvoorschriften zijn glas of glazen op de tribune NIET toegestaan. U mag ze dus ook niet tijdens de pauze meenemen naar uw plek. Roken mag alleen op de daarvoor aangewezen plekken. We verzoeken u dit te respecteren vanwege de brandveiligheid.

Bereid u voor op de weersomstandigheden

Tot slot: ’53 is een openluchtspektakel.  Dit betekent dat we te maken kunnen hebben met verschillende weersomstandigheden. Houd het weerbericht in de gaten en houd rekening met extra wind (we spelen dicht bij het water). Pas uw kleding hierop aan en neem eventueel een deken mee tegen de kou.

In geval van een calamiteit

Uiteraard hopen wij dat alle voorstellingen zonder problemen verlopen. Mocht er zich toch een calamiteit voordoen dan zijn onze medewerkers op de hoogte van alle noodzakelijk procedures. Volgt u de aanwijzingen nauwkeurig op.

 

Wij hopen uw hiermee voldoende te hebben ingelicht en wij zien enorm uit naar uw komst.

Graag tot ziens bij ‘53

Stichting De Vierschaar