Beste bezoeker,

U heeft tickets gekocht voor één van de voorstellingen van Les Misérables van stichting De Vierschaar tussen 9 en 24 september. Wij zien ernaar uit u te mogen ontvangen.

Om alles in goede banen te leiden voor, tijdens en na de voorstelling geven we u nog enkele praktische tips.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Vanaf dat tijdstip gaat de toegangspoort dicht. Daarna kunt u NIET meer naar binnen. Dit i.v.m. het verstoren van voorstelling en de veiligheid van spelers en publiek. Wij vragen u dan ook met klem om ruim van tevoren aanwezig te zijn. U kunt vanaf 19.00 uur terecht op onze speellocatie.

Locatie

Les Misérables vindt plaats op het Ravelijn op den Zoom aan de Korneel Slootmanslaan.

Parkeren van uw auto en het stallen van fietsen

Er is geen speciale parkeerplaats gereserveerd voor bezoekers van Les Misérables. U kunt parkeren in de parkeergarage De Parade of op het parkeerterrein Pastoor Joorenplein, St. Catharinaplein of het Mineurplein. Gelieve NIET te parkeren direct rondom het Ravelijn i.v.m. overlast voor omwonenden.

Uw fiets kunt u kwijt bij het Mollerlyceum. Ingang: Le Grandstraat 

 

Kaartcontrole

U heeft na betaling van de tickets via de mail van ons een link ontvangen. Deze link klikt u aan om vervolgens uw kaartje(s) te downloaden en die (eventueel) uit te printen.

Staan de tickets digitaal op uw mobieltje, dan kunt u daarmee ook terecht.

Hou voor een goede doorstroming bij de kaartcontrole uw toegangsticket(s) met QR-code (op papier of gsm) gereed. 

 

Rolstoeltickets

Voor bezoekers met een rolstoelticket hebben we speciale plekken. Uw begeleider kan achter u plaatsnemen op de eerste rij van de tribune. Bij binnenkomst wordt u daarheen gebracht door onze medewerkers van publieksbegeleiding.

 

Voorstelling

De voorstelling duurt ca. 2 uur. Er is geen pauze.

 

De weersomstandigheden

Bij zeer slechte weer kan de regisseur besluiten om de voorstelling niet door te laten gaan. Denk hierbij aan storm of bij gevaarlijke situaties. In alle andere gevallen gaat de voorstelling gewoon door.

De tribunes zijn niet overdekt. Neem daarom voor alle zekerheid regenkleding of een poncho mee. Paraplu’s zijnNIET toegestaan.

Het kan zijn dat vanwege heftige regenval de voorstelling later begint of even stil gelegd wordt. U kunt dan schuilen in het overdekte horecagedeelte. Volg in dit geval de aanwijzingen van de medewerkers op.

 

Gebruik van camera’s en mobiele telefoons tijdens de voorstelling

Tijdens de voorstelling is het NIET TOEGESTAAN om film-, foto-, of geluidsopnames te maken. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden. Wel nodigen wij iedereen uit om het slot(applaus) van de voorstelling te vereeuwigen. Uiteraard is dan het gebruik van camera’s en mobiele telefoons toegestaan.

 

Na afloop van de voorstelling

Na de voorstelling kunt u napraten en genieten van een drankje in het overdekte horecagedeelte. De muntjes waarmee u drankjes kunt betalen, zijn voor en na de voorstelling op het terrein verkrijgbaar.

 

In geval van calamiteit

Uiteraard hopen wij dat alle voorstellingen zonder problemen verlopen. Mocht zich toch een calamiteit voordoen dan zijn onze medewerkers op de hoogte van alle noodzakelijke procedures. Volg hun aanwijzingen nauwkeurig op.

 

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben ingelicht. Mocht u echter nog vragen hebben, neem dan contact op met ons via info@vierschaar.nl

 

Namens onze spelers en medewerkers, graag tot ziens bij Les Misérables!