Beste bezoeker van Les Misérables,

U heeft tickets gekocht voor één van de voorstellingen van Les Misérables die plaatsvinden op 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 22, 23 en 24 september. Wij zien er naar uit om u daar te ontvangen. Om alles in goede banen te leiden voor, tijdens en na de voorstelling willen we u hierover informeren en voorzien van enkele praktische tips.

De voorstelling begint om 20.00 uur. Wij vragen u om ruim van tevoren aanwezig te zijn. U kunt vanaf 19.00 uur terecht op de locatie. U kunt na aanvang van het openluchtspel NIET meer binnenkomen! Dit i.v.m. het verstoren van de voorstelling en de veiligheid van spelers en publiek.

Tijdens de voorstelling is het niet toegestaan om film-, foto,- of geluidsopnames te maken. Wij verzoeken u hier rekening mee te houden. Wel nodigen wij iedereen uit om het slot(applaus) van de voorstelling te vereeuwigen.Uiteraard is dan het gebruik van camera’s en mobiele telefoons toegestaan.

Uiteraard hopen wij dat alle voorstellingen zonder problemen verlopen. Mocht er zich toch een calamiteit voordoen dan zijn onze medewerkers op de hoogte van alle noodzakelijk procedures. Volgt u de aanwijzingen nauwkeurig op.

Wij hopen uw hiermee voldoende te hebben ingelicht. Mocht u echter nog vragen hebben, neem dan contact op met ons via info@vierschaar.nl

Namens onze spelers en medewerkers, graag tot ziens bij Les Misérables!