Supersum bier

Samen heffen we het glas op 75 jaar bevrijding

Speciaal ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding heeft De Vierschaar in samenwerking met Brouwerij ’t Meuleneind een speciaal twee Supersum bieren ontwikkeld, Een Tripel en een Weizen.

Naast dat het heerlijke bieren zijn, steunt u tijdens het proosten de Vierschaar, zodat we ook in de toekomst Openlucht Spektakels kunnen blijven brengen.

Brouwerij ’t Meuleneind

Een paar jaar geleden begon het brouwen amateuristisch. Het eerste brouwsel was een extract in blik met wat water erbij, waarbij de smaak wel wat te wensen overliet. Nu een aantal jaar later is wat begonnen is als hobby uitgegroeid tot een heuse brouwerij.

De brouwerij is te vinden in Hoeven en een aantal bieren hebben hoge ogen gegooid en belangrijke prijzen in de wacht gesleept. Zo is de Halderbergse Bombast uitgeroepen tot één van de beste bieren van Brabant. Dit jaar zijn ze samen met SPAR winnaar geworden van de European Private Label Awards in de categorie beverages (alcoholic) met de Spar Tripel!

Meer weten over Brouwerij ’t Meuleneind? Klik hier

Geniet van Supersum bier tijdens de voorstellingen

Ook tijdens de Supersum voorstellingen in oktober is het Supersum bier verkrijgbaar. Wij bieden ook speciale arrangementen aan, waarbij u kunt genieten van het bier. Kijk hier voor tickets voor Supersum en onze speciale arrangementen.

Verkooppunten Supersum Tripel en Weizen:

Slijterijen:

  • DH17
  • De Zeeland

Café’s:

  • Biercafé De Loco
  • Kunst- en Proeflokaal “De Wereld”
  • Provoosthuis
  • Gastrobar de Moor