Geniet van een 3-gangen theaterdiner




Wilt u nóg méér beleving?
Nog voordat de voorstelling begint kunt u al plaatsnemen in het comfortabele restaurant.
Geniet daar van het hoogwaardige Theaterdiner en daarna gaat u de tribune op om te kijken en te luisteren naar de indrukwekkende voorstelling.
Dit is een compleet avondje uit.
Ervaar het diner dat is bedacht door topchefs Pieter Bosters (Mijn Keuken Events) en René Vermeulen (Restaurant het Spuihuis).
Een explosie van smaken en kleuren in de keuze, vis, vlees of vegetarisch. Heeft u liever een combinatie van vis en vlees? Dan kan dat ook
In de prachtig aangeklede ruimte wordt u een 3- gangen theaterdiner van wereldklasse voorgeschoteld, uiteraard met bijpassende wijnen en waters.
U wordt geholpen door PION Evenementen en Mijn Keuken Events met top gastvrijheid door PION evenementen waardoor het u aan niets zal ontbreken.
U kiest uw voorkeur voor het theaterdiner: vis-vlees of een combinatie van vis en vlees, vegetarisch voor een all-in prijs van € 75,- per menu.
Dat is inclusief wijnen, tafelwater en warme gastvrijheid.
Boek dit arrangement nu bij de aanschaf van uw theatertickets en creëer een nog betere ervaring van dit unieke evenement.
Voor tickets '53 met of zonder menu, klik hier:
U heeft al tickets voor '53 en u wilt een theaterdiner bijboeken:
Aanvang menu: 18:00 uur (vanaf 17.30 gaat het restaurant open)
Menu Vierschaar
Menu 1 (vis)
Zeebaars tartaar | romesco | courgette | Belperknolle | tomaat
***
Noordzee Kabeljauw | gebakken in gebruineerde boter met sjalot | kappertjes en gezouten citroen.
Overgoten met een saus van Beurre Blanc en zongedroogde tomaatjes.
***
Parfait Zeeuwse babbelaar | appel | peer | vanillerijst | kaneelsabayon
Menu 2 (vlees)
Tartaar melkkoe | barilotto | gepekelde eidooier | mosterzaad | ponzu
***
Gebraden parelhoenfilet | peterselie, wortel, pomme fondant en knolselderij | gevogelte jus met dragon
***
Parfait Zeeuwse babbelaar | appel | peer | vanillerijst | kaneelsabayon
Menu 3 (vis & vlees)
Zeebaars tartaar | romesco | courgette | Belperknolle | tomaat
***
Gebraden parelhoenfilet | peterselie, wortel, pomme fondant en knolselderij | gevogelte jus met dragon
***
Parfait Zeeuwse babbelaar | appel | peer | vanillerijst | kaneelsabayon
Menu 4 (vega)
Venkel | jalapeño peper | burrata | rozijnenvinaigrette
***
Geroosterde pompoen | specerijen | kingboleet | dashi beurre blanc
***
Parfait Zeeuwse babbelaar | appel | peer | vanillerijst | kaneelsabayon
Borrelkaartje (na de voorstelling)
Gambakroketjes | vadouvanmayo | 5 stuks 2 muntjes
Kaaskroketjes | fenegriekmayo | 5 stuks 2 muntjes
Oesterzwam kroketjes | truffelmayo | 4 stuks 2 muntjes
Bitterbal | mosterdmayo | 5 stuks 2 muntjes
Luxe borrelmix 1 muntje
Voor tickets '53 met of zonder menu, klik hier:
U heeft al tickets voor '53 en u wilt een theaterdiner bijboeken:

